NN Running Coach

Het welbekende Start to Run heeft met ingang van 2024 een andere naam en iets andere opzet gekregen. De basis is echter hetzelfde gebleven.

Dus of je nou 15 minuten wil kunnen hardlopen zonder te stoppen, een paar kilo’s kwijt wil of lekker het plezier wil vinden in de sport, beginnen met hardlopen is ontzettend gezond zolang je dit op een verantwoorde manier doet.

Dat kan prima solo, maar dat is niet altijd makkelijk. Zeker in het begin kun je wel wat extra motivatie gebruiken. Inspiratie, expertise, tips én de gezelligheid van een groep met een professionele trainer helpen je om het hardlopen langer vol te houden. En nog belangrijker: samen lopen zorgt voor plezier.

Beginnen met hardlopen doe je met de NN Running Coach. SAV biedt doorgaans twee keer in het jaar (voorjaar en najaar) een beginnerscursus, bestaande uit 6 lessen op de zaterdagochtend van 9.30 tot plm 10.45u, aan op onze mooie atletiekbaan aan de Raadhuislaan. Door de persoonlijke begeleiding van onze enthousiaste trainers begin je zo op een verantwoorde manier met de sport.

De kosten bedragen €55,00 en opgeven voor de cursus, die op 14 september 2024 van start gaat, kan via deze link. Ben je al lid van SAV en wil je bijvoorbeeld weer voorzichtig opbouwen na een blessure, dan kan je uiteraard ook meedoen (wel opgeven graag ivm het beperkte aantal plaatsen). Voor deze leden is de cursus gratis.

Meer informatie over NN Running Coach is te vinden op deze website. Over vragen hoe het trainen bij SAV gaat kan je contact opnemen met Dirk Rood.